“Ik wist niet dat mijn levensstijl ook invloed kon hebben op mijn mondgezondheid!”

Maak kennis met ons team

Tandarts, Implantoloog en praktijkeigenaar San Blummel
Restauratief tandarts, implantoloog, praktijkeigenaar
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als restauratief tandarts en implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder restauratieve tandheelkunde en Implantologie.

Tandarts
Luuk Crins

Sinds medio 2017 ben ik werkzaam in deze prachtige tandheelkundige praktijk.
In de moderne zorg staat de patiënt centraal. Mijn aanpak is persoonlijk en dit maakt de zorg aangepast op maat; ‘Tailor made care’. Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar de restauratieve tandheelkunde, waar tanden en kiezen worden gerepareerd tot hun oorspronkelijke vorm en functie. Binnen deze discipline ligt mijn focus met name op de behandeling van gesleten gebitten en het maken van facings (witte schildjes over de voortanden).

Tandarts Assistent
Brigitte Bonouvrie
Praktijkmanager
Hilde Verhoeven

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie. Het verbeteren van werkprocessen met oog op behoud en verbeteren van kwaliteit van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is er voor te zorgen dat de patiënten de service en kwaliteit krijgen welke ze verdienen door de medewerkers op de juiste functies in te zetten.