“Ik wist niet dat mijn levensstijl ook invloed kon hebben op mijn mondgezondheid!”

Maak kennis met ons team

Tandarts, Implantoloog en praktijkeigenaar San Blummel
Restauratief tandarts, implantoloog, praktijkeigenaar
San Blummel

In 1988 ben ik aan de Universiteit van Nijmegen afgestudeerd. Na tien jaar werken in mijn tandartspraktijk in Milsbeek onder de rook van Nijmegen, ben ik in 1998 in onze tandartspraktijk in Tiel komen werken als restauratief tandarts en implantoloog. Mijn passie bestrijkt de hele Tandheelkunde, maar in het bijzonder restauratieve tandheelkunde en Implantologie.

Tandartsassistente Bayman Zebari
Tandarts Assistent
Bayman Zebari
Praktijkmanager Lianne van Genderen
Praktijkmanager
Lianne van Genderen

Als praktijkmanager houd ik mij onder andere bezig met het coördineren en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van personeel en de organisatie van ons tandheelkundig centrum. Wat mij zo aanspreekt in deze baan is het brede takenpakket, het afwisselende werk en mijn leuke collega’s en het contact met onze patiënten.